Fritidsledare inom fritidsklubbsverksamhet på Kastalskolan

Tillsvidare 50–100% med tillträde ht-19 eller enligt överenskommelse.

 

Vill du var med oss i den spännande vidareutvecklingen av nya Kastalskolan?

Kastalskolan växer och blev föregående läsår en verksamhet med elever i årskurs 4 – 9. Skolan har en friluftsprofil. Vi arbetar främjande på skolan utifrån ett ledkryss som innehåller värdeorden trygghet, ansvar, acceptans och lärande. På skolan organiseras även en fritidsklubbsverksamhet för elever i årskurs 4–6. 

 

Arbetsuppgifter

Kastalskolan söker en medarbetare som kan arbeta deltid på eftermiddagarna i klubbverksamhet med elever som går på mellanstadiet, årskurserna 4-6.
Uppdraget handlar om att vidareutveckla och bedriva klubbverksamheten. På fritidsklubben arbetar två personer och en av dessa tjänster är nu vakant.
Då tjänsten är på deltid kommer det med stor sannolikhet ges möjlighet till en kombinationstjänst där du under skoldagen arbetar i undervisningen eller som resursförstärkning i skolans verksamhet.
I nuvarande tjänsteplanering ser vi gärna en kombinationstjänst med undervisning inom idrott och hälsa.

 

Kvalifikationer

Har du fritidsledarutbilning, fritidspedagogutbildning eller annan passande utbildning och ledaregenskaper och lätt att bygga upp relationer med elever så är detta rätt tjänst för dig.
Har du inte rätt utbildning, men har jobbat och haft en ledarroll inom kultur-/idrottorganisation, passa på att söka till vår trevliga skola!

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

Kontaktpersoner

Kajsa Eklund tf chef 072-728 47 77
Andreas Sjödin rektor, 
andreas.a.sjodin@ostersund.se

Fackliga representanter nås via Kundcenter 063-14 30 00

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Sista ansökningsdag

2019-08-16

 

 Ansök nu

 

[ninja_form id=1]

News