Teknikchef till Permascand | Arbetsrekrytering.com

Permascand AB är ett högteknologiskt tillverkande företag med 50 års erfarenhet inom katalytiska beläggningar och celltillverkning. Affärsområdena är elektrokemisk processteknik och system för vattenrening. 2018 var ett rekordår för bolaget med hög orderingång, försäljning och produktionstakt och tillväxten fortsätter att öka. 95 % av försäljningen går på export till Europa, Nord- och Sydamerika samt Asien. Den internationella miljön präglar arbetet vid huvudkontoret i Ljungaverk, 7 mil väster om Sundsvall där ca 140 personer arbetar.

 

Som Teknikchef ansvarar du för avdelningen Teknisk Design, du leder det tekniska utvecklingsarbetet inom produktframtagning och produktionsanpassning. Permascand arbetar enligt Lean Product Development filosofin. Du erbjuds en viktig roll i ett framgångsrikt och expansivt bolag.

 

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Planera, organisera och leda det dagliga arbetet
  • Modernisera och utveckla metoder och arbetssätt.
  • Utveckla arbetet med virtuella processer, och mjukvarustöd för produkt och prototypframtagning.
  • Leda och delta i projekt och aktiviteter inom organisationen.
  • Säkerställa att arbetet dokumenteras enligt gällande rutiner.
  • Ansvarar för att medarbetarna trivs och utvecklas.
  • Personal, budget och resultatansvar.
  • Hälsa, miljö, säkerhet.

  

Vi söker en trygg resultatinriktad lagledare med relevant högskoleutbildning, bred teknisk förståelse och mångårig erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Erfarenhet av automation och arbete med virtuella processer är mycket meriterande. Som person är du positiv,kommersiellt driven och engagerad och har lätt för att se helheter. Du har god förmåga att bygga relationer, samarbetar väl med andra likväl som du kan arbeta självständigt. Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift samt B-körkort är ett krav.

 

Tjänstens omfattning är heltid med placering i Ljungaverk.

 

Vill du arbeta i ett spännade och expansivt bolag , så ansök omgående, dock senast 2019-09-29 på OnePartnerGroups hemsidaUrval  sker löpande så ansök redan i dag! För ytterligare information: Kontakta OPG.s Rekryteringsansvarige  Jens Olsson 060-789 05 01.
 

 

Kontaktpersoner

Jens Olsson

Rekryteringsansvarig

060-789 05 01

jens.olsson@onepartnergroup.se

 

 

 

Ansök nu 

 

 

[ninja_form id=1]

News