Automationsingenjör | Arbetsrekrytering.com

Nordomatic är en specialiserad tillväxtkoncern med fokus på ‘smart buildings’ och energieffektivisering i större fastigheter. Verksamheten startade 1967 och är idag den ledande, oberoende partnern inom fastighetsautomation med c:a 400 medarbetare och en omsättning som överstiger 800 MSEK. Koncernen är verksam i Sverige, Danmark och Norge. I Sverige finns kontor på 8 platser i landet. Nordomatics huvudkontor ligger i Stockholm/Globen. Våra medarbetare har givit oss höga poäng i ENPS (Employee Net Promotor Score). Snittresultatet i Sverige är 11, och resultat över 20 anses visa att medarbetarna verkligen trivs. På Nordomatic är resultatet i Sverige 38, och i Danmark 30, vilket vi är väldigt stolta över! Vi är också certifierat Karriärföretag 2017.

Nordomatic rekryterar en erfaren automationsingenjör till utmanande och spännande projekt i Stockholm
Vill du arbeta med spännande, avancerad och nyskapande teknik i en grupp som värdesätter samarbete? Vill du arbeta på en arbetsplats där du har goda utvecklingsmöjligheter där du själv äger din egen utveckling i bolaget? Sök då tjänsten som automationsingenjör hos oss!

Om tjänsten
Vi på Nordomatic växer och behöver nu förstärka vårt team med ytterligare en erfaren automationsingenjör. Som automationsingenjör hos oss arbetar du med PLC/DUC-programmering och du får möjligheten att arbeta med flera olika fabrikat då vi är ett produktoberoende företag. En del av ditt arbete kommer innebära avprovning, driftsättning och injustering av fastighetsautomationssystem i olika fastigheter. Vidare kommer du i många fall ha en ledande roll i dina projekt, där du ansvarar för uppsatta mål.

Dina erfarenheter
För att lyckas i denna roll vill vi att du har flera års erfarenhet av fastighetsautomation och av PLC-programmering, konstruktion och projektering. Vidare har du en god förståelse för VVS-processer samt god erfarenhet av att arbeta i projekt och att driva och ta ansvar över det egna arbetet. Har du du kunskap inom el är det starkt meriterande. Det är dessutom meriterande med systemkunskap inom SAIA, Fidelix, Beckhoff och Mitsubishi. B-körkort och god svenska i tal och skrift samt förståelse i engelska är ett krav för samtliga tjänster hos Nordomatic.

Vem du är
I denna rekrytering lägger vi stor vikt på dina personliga egenskaper. Du är driven och nyfiken i din personlighet och vill vara med på en spännande resa! Eftersom våra tjänster innebär möjligheter att arbeta med avancerade tekniska frågor behöver du även vara idérik och inte vara rädd för att komma med innovativa idéer. Du är dessutom van att arbeta strukturerat och mot deadlines. Vi ser fram emot att få nya kollegor som vågar utmana gamla tankegångar!

Tycker du att Nordomatic verkar vara ett spännande företag med intressanta tjänster? Skicka in din ansökan så berättar vi mer om tjänsten och hur det är att arbeta på Nordomatic!

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Nordomatic med Fasticon.

För att söka tjänsten, registrera din CV på www.fasticonjobb.se.  Vid frågor om tjänsten kontakta rekryteringansvarig Mia Olsson 073 415 43 13, mia.olsson@fasticon.se eller kandidatansvarig Parastoo Afsharian 076- 632 08 99, parastoo.afsharian@fasticon.se

Varmt välkommen med din ansökan!
 

Fasticon är den marknadsledande kompetensförsörjaren för fastighetsbranschen och delar av samhällsbyggnadssektorn. Vår djupa branschkunskap gör att vi förstår våra kunders kompetensbehov samtidigt som vi fixar drömjobbet till våra kandidater. Vi jobbar rikstäckande och har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.
Läs mer på
 www.fasticon.se

Branschkategori

Fastighet

Bransch

Annat


    
Om denna position

Arbetsgivare

Nordomatic

Arenavägen 27

121 77 Johanneshov

Hemsida

nordomatic.se

Titel

Automationsingenjör

Sektor

Privat

Anställningsform

Tillsvidare

Antal tjänster

1


Ansök nu

 

[ninja_form id=1]

News