Marknadsorienterad Centrumledare | Arbetsrekrytering.com

ICA Fastigheter AB är ICA-gruppens svenska fastighetsbolag med uppdraget att erbjuda ändamålsenliga och strategiskt placerade affärslägen genom att utveckla, köpa, sälja, hyra in och aktivt förvalta fastigheter. Vi äger omkring 170 handelsplatser samt två lager. Därtill hyr vi in drygt 600 butikslokaler samt 20 kontor och lagerfastigheter. ICA Gruppen är ett av Nordens ledande detaljhandelsföretag med verksamhet inom mat och måltider, bank, apotek, specialvaror och fastigheter. Vi erbjuder våra medarbetare entreprenörskap, frihet och utmaningar i en modern arbetsmiljö med högt tempo. Att arbeta på ICA och ICA Fastigheter skapar möjlighet att utvecklas och växa – både inom fastighetsbolaget och övriga ICA.

ICA Fastigheter har som mål att skapa livfulla och attraktiva marknadsplatser där människor trivs, handlar, lever, bor och verkar. De söker nu en marknadsorienterad centrumledare som kommer ansvara för utvecklingen av utvalda marknadsplatsers attraktivitet samt platsens fysiska och digitala varumärke.

Är du en driven och målmedveten person som trivs i en samordnande och kundorienterad roll? Har du erfarenhet av utveckling av marknadsplatser/centrum och vill du utvecklas i en ny spännande roll? Sök då tjänsten hos ICA Fastigheter!

Arbetsuppgifter
Ditt huvudsakliga fokus är att driva kundflödet och göra upplevelsen på marknadsplatsen trivsam och inspirerande – mötesplatser där man gärna dröjer sig kvar. Du har ett tight samarbete med ICAs kommersiella förvaltare och stöttar med rådgivning och inköp. I denna roll ansvarar du för fem av de större marknadsplatserna i Linköping, Örebro, Uppsala, Halmstad och Stockholm.

I dina arbetsuppgifter ingår att planera, genomföra och följa upp marknadsplaner för respektive plats i enlighet med affärsplan. Du kommer regelbundet att upprätta och följa upp marknadsföringsbudget, aktivitetsplaner, skyltprogram och planera för inköp av media, annonser och event, både fysiskt och digitalt.

Du har regelbunden kontakt med hyresgästerna genom nyhetsbrev, informationsmöten och enskilda kontakter. ICA Fastigheter utgår alltid från den lokala platsens behov och förutsättningar, det innebär att du också är en nyckelperson vid samarbete med övriga funktioner i samhället. Vid ett par av marknadsplatserna driver ICA Fastigheter samverkansprojekt tillsammans med andra fastighetsägare för ökad trivsel och trygghet. I din roll som marknadsorienterad centrumledare har du en viktig roll att fylla i denna typ av projekt och initiativ.

Rollen innebär att du reser vissa dagar per månad, du planerar själv för hur du fördelar din tid mellan dina marknadsplatser. Huvudregeln är att du spenderar större av din tid ute på marknadsplatserna.

Som en del av ICA har du förmånen att ha många engagerade kollegor. Rollen som marknadsorienterad centrumledare är en del av affärsstödet Kommunikation & Hållbarhet. Dina närmaste kollegor är kommersiella förvaltare på respektive marknadsplats, projektledare marknad, hållbarhetsansvarig och ICAs inhousebyrå ICA Reklam.

Vem är du?
För att vara framgångsrik i rollen som marknadsorienterad centrumledare hos ICA tror vi att du tidigare har arbetat i en samordnande roll, gärna med marknadsföring, event och kundrelationer, inom köpcentrum eller på ett fastighetsbolag. Erfarenhet av centrumledning, upplevelse-, restaurang- och/eller butiksbranschen är meriterande. Du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi-/eller marknadsföring eller YH utbildning Centrumledning.

Då rollen som marknadsorienterad centrumledare tidigare har drivits i mindre skala har du stora möjligheter och att utveckla rollen vidare.

I denna rekrytering lägger vi stor vikt på personliga egenskaper. Vi ser att du är självgående och lösningsfokuserad och får energi av få träffa människor. Du har en god förmåga att samordna och genomföra många olika projekt samtidigt. Du är en kommunikativ relationsskapare och orädd för nya
utmaningar.

Du har B-körkort.

Ansökan
I denna rekryteringsprocess samarbetar ICA Fastigheter AB med Fasticon Kompetens AB. För att söka tjänsten registrerar du CV och personligt brev på www.fasticonjobb.se.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum som är den 30 september, skicka därför in din ansökan redan idag.

 

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Mia Olsson på 073–4154313, mia.olsson@fasticon.se eller kandidatansvarig Parastoo Afsharian på 073-4154199, parastoo.afsharian@fasticon.se

 

Fasticon är den marknadsledande kompetensförsörjaren för fastighetsbranschen och delar av samhällsbyggnadssektorn. Vår djupa branschkunskap gör att vi förstår våra kunders kompetensbehov samtidigt som vi fixar drömjobbet till våra kandidater. Vi jobbar rikstäckande och har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på www.fasticon.se och sök lediga jobb på www.fasticonjobb.se

Branschkategori

Fastighet

Bransch

Analys

 

Om denna position

Arbetsgivare

ICA Fastigheter AB

Kolonnvägen 20 (Solna)

SOLNA

Tidsfrist

2019-09-30

Titel

Marknadsorienterad Centrumledare

Sektor

Privat

Anställningsform

Tillsvidare

Antal tjänster

1

 

 

Mia Olsson

Rekryteringskonsult

mia.olsson@fasticon.se

073-4154313

 

Parastoo Afsharian

Kandidatansvarig

parastoo.afsharian@fasticon.se

073-4154199

 

 

 Ansök nu

 

[ninja_form id=1]

News