Head of Operations till Jurek

Arbetsbeskrivning
I rollen som Head of Operations har du det övergripande ansvaret för Jureks operativa verksamhet; att den håller högsta kvalitet, främjar effektiva arbetssätt och har ett tydligt affärsfokus. I rollen rapporterar du till VD, är medlem i ledningsgrupp och ansvarar för nio direktrapporterande chefer.

Exempel på arbetsuppgifter:
– Arbeta nära försäljningschef i att främja försäljning och säkerställa kundnöjdhet
– Coacha och leda affärsområdeschefer och regionchefer i såväl operativa som strategiska frågor
– Tillsammans med övrig ledningsgrupp arbeta med Jureks tillväxt- och utvecklingsstrategi
– Säkerställa kundorienterade och effektiva arbetssätt i vår leveransorganisation
– Driva och delta i olika projekt som utvecklar verksamheten
– Följa upp verksamheten utifrån satta KPI:er och budgetmål samt vidta actions vid behov

Vem är du?
Vi söker dig med stark bakgrund inom bemannings- och rekryteringsbranschen och som har erfarenhet av både försäljnings- och leveranssidan. Du har ett starkt affärsfokus och driv samt är en uppskattad och resultatorienterad ledare. Du drivs av att arbeta utefter mål och är en doer som ser till att satta planer exekuteras och följs upp. Du har förmågan och intresset för att växla perspektiv mellan operativt och strategiskt arbete och du trivs i en entreprenöriell och föränderlig miljö. Vi tror att du under någon tid har verkat inom ett snabbväxande företag samt att du har en vana av att rekrytera och utveckla medarbetare med starkt driv.

Övrig erfarenhet:
• Du har en akademisk utbildning inom ekonomi, juridik, HR, marknad eller annat likvärdigt samt minst några års ledarerfarenhet
• Erfarenhet av att arbeta inom verksamheter som är under tillväxt
• Erfarenhet av prognos- och budgetarbete samt uppföljning av nyckeltal
• Dokumenterat mycket goda resultat

Personliga egenskaper:
• Hög personlig drivkraft
• Resultatfokus
• Förmåga att prioritera
• Lyhördhet
• Strukturerad
• Pragmatisk

Du erbjuds
Detta är ett vikariat på heltid som löper upp till 12 månader med möjlighet till förlängning. För rätt person är detta en fantastisk möjlighet då du kommer att vara en nyckelperson i företaget med huvudansvar för att utveckla verksamheten inte bara i Stockholm utan även våra kontor i Göteborg, Malmö och London. Du erbjuds en bred och stimulerande tjänst där du får möjlighet att bidra med dina idéer och ditt engagemang. Jurek är en fartfylld organisation med stark entreprenörsanda där du kommer att ha ett tätt samarbete med kompetenta och drivna arbetskollegor på ett av Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag inom ekonomi, juridik, HR, marknad och Business Support. Tjänsten är placerad i mycket trevliga lokaler på Biblioteksgatan 11 i Stockholm.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Internal Recruiter & HR Coordinator Niklas Westberg på niklas.westberg@jurek.se. Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.
via www.jurek.se.

Om verksamheten
Jurek Rekrytering & Bemanning AB utsågs nyligen till DI-gasell för femte året i rad. Med detta tar vi sikte på att fortsätta vår framgångsrika utveckling och då vår Head of Operations snart går på föräldraledighet behöver vi hitta en vass vikarie. Du ansvarar för nio direktrapporterande chefer och rapporterar till vår VD Shervin Razani.

Sedan starten år 2006 har vi varje år expanderat och vår ambition är att behålla tillväxt även i framtiden. Vi erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster och rekryterar samt hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens inom våra affärsområden. Vi är idag mer än 100 medarbetare internt och har 300 konsulter. Vi har haft över 25 % organisk tillväxt per år de senaste åren och avser att växa med minst lika mycket kommande år. Vill du vara med på vår framgångsrika resa?


Sökord: Head of Operations, Rekryteringsansvarig, Rekrytering, Bemanning, Säljare, Försäljningschef, Kontorschef.

 
Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning:

Visstid Heltid

Kontakt:

Niklas Westberg
niklas.westberg@jurek.se

Ansök nu

[ninja_form id=1]

News