Kalkylingenjör till Supportfunktion Anbud och Projektekonomi – Sverige

Vill du vara med och forma Skanska Sveriges kalkylunderlag i form av register?

 

Då har du en framtid på Skanska hos Supportfunktionen Anbud och Projektekonomi. Denna supportfunktion är bland annat systemägare till projektstyrningsverktyget SPIK samt äger och förvaltar Skanska Sveriges egenutvecklade kalkylregister CR (centralt register).

 

Vi gillar när det är rätt från början

 

Som specialist i CR är du en nyckelperson för våra projekt. Du bygger upp SPIKs register över kalkylresurser, kalkylrecept samt agerar support till våra producerande verksamheter. Registret är till för samtliga medarbetare i Skanska Sverige och är viktiga komponenter när du skall kalkylera, för såväl anbudsarbete som ute i produktionen. Du ansvarar för att registret löpande hålls aktuellt, utvecklas och blir så användbart som möjligt för Hus eller Väg och Anläggning.

 

Du kommer löpande ha dialog med de kontaktpersoner som finns i alla våra byggande regioner. Du kommer också skapa nätverk med projekten, produktionen samt med Skanska Inköp och Skanska Teknik. Du kommer arbeta självständigt samt ingå i en mindre arbetsgrupp där alla har eget ansvar inom CR. Du kommer även att ingå i vårt nationella nätverk för kalkylpersonal vilket kommer ge dig goda möjligheter till erfarenhetsutbyte samt kompetensutveckling. 

 

Du tycker om ordning och reda

 

Vi ser att du har en eftergymnasial byggteknisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet. För att lyckas i rollen behöver du vara sifferorienterad, analytisk samt strukturerad. Du är pedagogisk och duktig på att skapa engagemang inom området. Vidare tror vi att du har ett stort intresse för produktionen och motiveras av att hitta bra lösningar samt utveckla och förbättra våra system. Rollen kräver att du är en god kommunikatör i skrift.

 

Vi är flexibla med placeringsort.

 

Sista ansökningsdag är söndag 29 september

 

Du är välkommen men med din ansökan innehållande CV och personligt brev.

Om du har några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Jonas Forssbeck, chef Anbud och Projektekonomi, tel: 010-4481087.

Additional Information

  • Location: Sweden
  • Schedule: Heltid
  • Employee Status: Tillsvidare

Statements

  • About Skanska: Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

 

Ansök nu 

 

 

[ninja_form id=1]

News