Projektingenjör Väg och Anläggning – Stockholm

Vill du vara med och leda Sveriges mest spännande och utmanande byggprojekt? Då har du en framtid på Skanska. Skanska Väg och Anläggning bedriver olika mark-, energi-, och anläggningsprojekt åt näringsliv, stat och kommun. Väg och Anläggning i Stockholm har många spännande projekt framför sig.

Birka Markbyggnad är ett av regionens markdistrikt. Vi utför främst större VA- exploateringsarbeten åt kommuner i Stockholms län. Vårt största fokus ligger på medarbetarna och att tillsammans nå uppsatta mål. Nu söker vi två projektingenjörer för att förstärka teamet.

Hos oss på Skanska blir du del av ett företag som bygger morgondagens samhälle. Oavsett vilken roll du får har vi ett bra erbjudande till dig. Några tydliga exempel är aktiesparprogram, friskvårdsbidrag, möjlighet till förstärkt föräldrapenning samt volontärarbete på arbetstid. Vi lovar våra medarbetare ständig utveckling och oändliga möjligheter. Är du rätt person vill vi satsa på dig. Hos oss har du också möjlighet att lära av dina kollegor över hela Sverige och utvecklas mot nya roller.

Vi söker dig som vill vara projektets sammanhållande länk

Som projektingenjör hos oss har du en central roll i projektteamet. Du kommer att ha ett nära samarbete med projektchef och produktionsledning, och tillsammans med övriga medarbetare i projekten skapar du förutsättningar för en säker produktion med hög produktivitet, kvalitet och lönsamhet.
Du bygger nätverk och skapar goda relationer inom och utanför organisationen för att bidra till nya affärer och svarar självständigt för uppgifter inom planering, uppföljning, logistik, inköp och löpande ekonomistyrning.

Du är en målinriktad och självständig projektmänniska

Vi söker dig som har minst två års erfarenhet av motsvarande roll inom byggbranschen. Vi tror att du har erfarenhet av att arbeta med inköp, planering eller ekonomi och det är meriterande om du har arbetat i projektplaneringsprogram och/eller kalkylprogram. Du är en engagerad, självgående och prestigelös person som kan se både detaljer och helhet. För att lyckas i rollen är det viktigt att du är driven, analytisk och tycker om att arbeta både självständigt och i grupp. Du trivs med att arbeta i en projektmiljö där det är mycket som händer omkring dig. Du har förmåga att utveckla och underhålla goda relationer samtidigt som du kan ställa krav och följa upp.

Det är viktigt att du är en lagspelare och har förståelse för samverkan, vilket är viktigt för att lyckas samtidigt som du är ansvarstagande och målinriktad.

Låter detta som en utmaning som passar dig? Ansök idag!

Sista ansökningsdagen är den 13 oktober 2019.
Du anmäler ditt intresse för tjänsten genom att registrera ditt CV och personligt brev via länken.
Vid frågor är du välkommen att ta kontakt med Mats Bylund, Distriktschef på 010-449 83 38.

Vi ser fram emot din ansökan!

Additional Information

  • Location: Stockholm, Sweden
  • Schedule: Heltid
  • Employee Status: Tillsvidare

Statements

  • About Skanska: Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

 

Ansök nu 

 

 

[ninja_form id=1]

News