Logistiker Operationell Effektivitet – Göteborg

Till vår verksamhet Operationell Effektivitet – Produktion vill vi nu förstärka vår logistikgrupp med en Logistiker med placering i Göteborg. I denna roll får du chansen att arbeta med flera byggprojekt redan från tidiga skeden där ditt ansvar blir att hjälpa projekten med utmaningar och frågeställningar inom logistik.

Med byggprojekten i fokus och med stöd av logistikgruppen arbetar du med implementering och uppföljning av logistiklösningar. I vissa projekt är du med även i anbudsarbetet. Du stöttar produktionen löpande i planering av materialflöden, vilket även inkluderar underentreprenörer. Den grupp som du kommer att tillhöra är prestigelös och engagerad med stort hjärta för logistikfrågor. Vi arbetar alltid för att erbjuda byggprojekten marknadens bästa logistiklösningar.

 

Vill du vara med?

För att lyckas i rollen behövs erfarenhet av antingen bygg eller transportlogistik

Vi söker dig som har en civilingenjör- högskole- eller YH-utbildning med inriktning mot logistik eller motsvarande erfarenhet från liknande yrkesroll. Vi ser gärna att du har erfarenhet från arbete med byggprojekt och har arbetat som logistiker, projektingenjör, arbetsledare och/eller produktionschef. Du har kunskap och förståelse för logistik/transporter samtidigt som du har en känsla för byggproduktionen. Om du har erfarenheter om terminallösningar, inbärning eller verktyg för leveransplanering är det ett plus.

Du ser lösningar och möjligheter med säkerhet och hållbarhet i fokus

För att vi ska vara i framkant gällande logistik behöver vi tänka utanför ramarna och det innebär att du behöver vara trygg i dig själv och i din roll. Du arbetar tillsammans med logistikgruppen och projekten för att hitta den effektivaste lösningen med den lägsta totalkostnaden. Då ditt arbete innebär många kontaktytor är det viktigt att du kan kommunicera och skapa goda relationer med olika målgrupper.

Körkort är ett krav.
 
Vi vill att du bifogar ditt CV och personliga brev i din ansökan. För att säkerställa rekryteringsprocessen så tar vi inte emot ansökningar via mail. Sista ansökningsdag är söndag 20 oktober. Har du några frågor? Kontakta rekryterande chef Joakim Björkqvist på 010-448 40 35.

Välkommen till Skanska!

Additional Information

  • Location: Göteborg, Västra Götaland, Sweden
  • Schedule: Heltid
  • Employee Status: Tillsvidare

Statements

  • About Skanska: Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!


Ansök nu

 

 

[ninja_form id=1]

News