Projektledare, Automationsingenjör, Automationstekniker | Arbetsrekrytering.com

Nordomatic är en specialiserad tillväxtkoncern med fokus på ‘smart buildings’ och energieffektivisering i större fastigheter. Verksamheten startade 1967 och är idag den ledande, oberoende partnern inom fastighetsautomation med c:a 400 medarbetare och en omsättning som överstiger 800 MSEK. Koncernen är verksam i Sverige, Danmark och Norge. I Sverige finns kontor på 8 platser i landet. Nordomatics huvudkontor ligger i Stockholm/Tyresö. Våra medarbetare har givit oss höga poäng i ENPS (Employee Net Promotor Score). Snittresultatet i Sverige är 11, och resultat över 20 anses visa att medarbetarna verkligen trivs. På Nordomatic är resultatet i Sverige 38, och i Danmark 30, vilket vi är väldigt stolta över! Vi är också certifierat Karriärföretag 2017. Lär mer om oss på www.nordomatic.se

Nordomatic växer– nu söker vi fler innovativa projektledare, automationsingenjörer samt automationstekniker till Globen som vill dela vår framgång!

 

Är du vår nya idérika kollega?

Vi letar efter fler kollegor till vårt team som älskar teknik och som vill vara med på en spännande resa. Eftersom våra tjänster innebär möjligheter att arbeta med avancerade tekniska frågor behöver du även vara idérik och inte vara rädd för att komma med innovativa idéer. Vi ser fram emot att få nya kollegor som vågar utmana gamla tankegångar.

 

Vi söker just nu projektledare, automationsingenjörer samt automationstekniker till vårt kontor vid Globen.

 

Projektledare- Som projektledare har man ansvar för projektets ekonomiska resultat. Man planerar själv sitt arbete med rätt resurs och kompetens. Projektledaren arbetar proaktivt, är initiativtagare, ansvarar för upphandling och att driva projektet framåt. Du genomför löpande avstämningar med entreprenörer, leverantörer, intern personal samt slutkund.

 

Automationsingenjör- Som automationsingenjör hos oss arbetar du med PLC/ DUC programmering, och du får du möjligheten att arbete med flera olika fabrikat då vi är ett produktoberoende företag. Avprovning, driftsättning och injustering av fastighetsautomationssystem i olika fastigheter är även en del av ditt arbete, och du kommer i många fall att ha en ledande roll i dina projekt, där du ansvarar för uppsatta mål.

 

Automationstekniker- Som automationstekniker hos oss arbetar du med service inom automation. Du kommer att arbeta med flera olika PLC-fabrikat, och du får möjlighet arbeta med innovativ och avancerad teknik. Du arbetar även med ROT projekt, inklusive apparatskåps ombyggnad. I det dagliga arbetet ingår även arbete med akuta åtgärder och felsökning ute hos kund.

Arbeta på Nordomatic

Som medarbetare på Nordomatic kommer du att delvis arbeta i ett tight team. Parallellt med teamsamarbetet har du också goda utvecklingsmöjligheter där du själv äger din egen utveckling i bolaget. Vi tror på att ge frihet under eget ansvar där du själv till stor del lägger upp och strukturerar din arbetsdag.

 

Du får också möjlighet att arbeta med spännande, avancerad och nyskapande teknik gällande exempelvis sjukhus eller industrifastigheter.

Dina tidigare erfarenheter

Vi letar efter personer till vårt team med tidigare erfarenhet av teknisk drift i kombination med ett stort intresse för teknik och innovation.

 

Kanske har du en tidigare bakgrund inom el och även god kännedom om VVS-system: värme, ventilation och sanitet. Det är meriterande med systemkunskap inom SAIA, Fidelix, Beckhoff och Regin.

 

B -körkort är ett krav för samtliga tjänster hos Nordomatic.

 

Tycker du att Nordomatic verkar vara ett spännande företag med intressanta tjänster? Hör av dig för ett möte, vi berättar gärna mer om vad vi kan erbjuda och hur det är att arbeta med oss!

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Nordomatic med Fasticon.

 

För att söka tjänsten, registrera din CV på www.fasticonjobb.se och bifoga gärna ett personligt brev. Glöm inte att specificera vilken tjänst du söker.

Vid frågor om tjänsten kontakta rekryteringansvarig Jacqueline Lagercrantz på 072-389 99 78 eller jacqueline.lagercrantz@fasticon.se

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Fasticon är den marknadsledande kompetensförsörjaren för fastighetsbranschen och delar av samhällsbyggnadssektorn. Vår djupa branschkunskap gör att vi förstår våra kunders kompetensbehov samtidigt som vi fixar drömjobbet till våra kandidater. Vi jobbar rikstäckande och har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.

 

Läs mer på www.fasticon.se

 

 

Branschkategori

Fastighet

Bransch

Annat

 

    

Om denna position

Arbetsgivare

Nordomatic

Arenavägen 27

121 77 Johanneshov

Hemsida

nordomatic.se

Arbetsplats

Globen

Titel

Projektledare, Automationsingenjör, Automationstekniker

Sektor

Privat

Anställningsform

Tillsvidare

Antal tjänster

9

 

 

Ansök nu 

 

[ninja_form id=1]

News