Specialistinköpare Installation sökes till Region Hus Norr

Som specialistinköpare är man ett effektivt stöd för Skanskas husbyggnadsverksamhet. Genom samordnade inköp minskar vi kostnaderna samtidigt som vi vässar vår specialistkompetens och verkar för att möta Skanskas krav inom säkerhet, miljö och etik.

 

Du arbetar med bra och kostnadseffektiva lösningar

Du arbetar tillsammans med projekten och skapar lönsamma affärer – genom att vinna anbud och bli lönsammare i de projekt vi har. Du arbetar med upphandlingen fram till avtal med installationsentreprenör. Du bidrar till att utveckla vårt inköpsarbete och en del av det gör du genom att ligga i framkant gällande våra leverantörers utveckling, både i Sverige och internationellt. Här får du chansen att påverka och göra skillnad i våra husprojekt.

 

Placeringsort efter senare överenskommelse. Gävle, Uppsala, Borlänge eller Umeå är tänkbara kontor att utgå ifrån.

 

Vill du vara med?

 

Vi söker dig med flerårig erfarenhet av installationsbranschen

Vi ser helst att du kommer ifrån entreprenadbranschen eller konsultledet inom installationsbranschen. Du har stort intresse för affärer och för projektinköpsprocessen. God förhandlings-, kommunikations- och samarbetsförmåga är något du är riktigt bra på då du kommer att ha många kontakter på flera olika nivåer både internt och externt. Resor förekommer i tjänsten.

 

Erfarenhet som du behöver för att lyckas:

 

– Relevant gymnasie- och/eller högskoleutbildning eller motsvarande

– Erfarenhet av antingen inköp eller sälj

– Goda kunskaper i MS Office

– Behärska svenska och engelska i både tal och skrift

 

Var med och skapa en bättre vardag att leva, bo och arbeta i

Vi har bestämt oss för att vara den ledande samhällsutvecklaren och en förebild i svenskt näringsliv. Därför bygger allt vi gör på våra värderingar inom arbetsmiljö, etik, miljö, kvalitet och lönsamhet. Idag är vi branschledande inom säkerhet och grönt byggande, vilket ger oss konkurrenskraft och lönsamhet.

 

Ansök idag – vi rekryterar löpande

 

Skicka din ansökan med CV och personligt brev. Vi gillar ordning och reda och tar därför inte emot ansökningar via e-mail eller post. Om du har några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Niklas Byström på 072-224 98 43. Vi arbetar med löpande urval varav tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 30 oktober 2019.

 

Välkommen till Skanska!

 

Additional Information

  • Location: Gävle, Gävleborg, Sweden
  • Additional Locations: Borlänge, Dalarna, Sweden; Uppsala, Uppsala, Sweden; Umeå, Västerbotten, Sweden
  • Schedule: Heltid
  • Employee Status: Tillsvidare

     

Statements

  • About Skanska: Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

Ansök nu 

 

 

[ninja_form id=1]

News