Enhetspool till Skogsgläntan | Arbetsrekrytering.com

Om arbetsplatsen
Det är något speciellt med Avesta!
Här finns inte bara dalahästar och brusande forsar. Här finns också pannben och mod, handlingskraft och framtidstro. Vi växer och utvecklas. År 2020 är vi 25 000 invånare och har ett ännu kraftfullare näringsliv som grund för en ännu bättre välfärd. Vi tror att det är möjligt för vi vågar tänka nytt och annorlunda. Nu går vi in mot upploppet på vår resa mot 2020. Vi gör det tillsammans – vill du vara med?

Nu söker vi en bemanningspool inom äldreomsorgen. Du kommer att tillhöra vård- och omsorgsboendet Skogsgläntan avdelning Lövet. I första hand kommer du att bokas på den enhet du tillhör.

Arbetet i omsorgsförvaltningen kännetecknas av god kvalitet så att brukarna upplever trygghet, har inflytande och får ett bra bemötande. Är du ansvarstagande, trivs med arbete med andra människor och vill ha ett jobb där du verkligen får uppskattning och kan göra skillnad för andra människor?

Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter
Som undersköterska inom Avesta kommun är ditt mål att ge omsorg av högsta kvalitet. Du kommer att arbeta efter genomförandeplanen som finns för varje brukare.

Att arbete på ett vård- och omsorgsboende såsom Skogsgläntan innebär att arbeta med service och omvårdnad dygnet runt, där varje brukare har ett eget rum. Tillsammans med annan personal eller på egen hand, är du behjälplig med personlig omvårdnad, som på- och avklädning, hjälp vid matsituationer och hygien. Arbetet innebär dag, kväll och helgjobb.

Ibland är arbetspassen korta, ibland längre, i tjänsten ingår disponibel tid vilket kan innebära arbete på andra avdelningar i kommunen.
Arbetet är delvis fysiskt ansträngande med tyngre lyft och förflyttningar.

Kvalifikationer
För att trivas hos oss på omsorgen tror vi att du har ett genuint intresse av att arbeta med människor och en vilja att göra skillnad i deras liv och vardag. Du har undersköterskeutbildning och erfarenhet från vårdnära yrken är meriterande.

Arbetet kräver att du är självgående och tar ansvar för dina arbetsuppgifter. Du är flexibel, har lätt för att samarbeta och har som mål att ge omsorg av högsta kvalitet. Det är också viktigt att du har ett professionellt förhållningssätt och kan hantera pressade situationer på ett bra sätt.

Då en stor del av dina arbetsuppgifter handlar om att kommunicera med olika parter samt att arbeta med dokumentation krävs goda kunskaper i det svenska språket, i såväl tal som skrift. Grundläggande datakunskaper för att kunna dokumentera, schemalägga och sköta självservice är också ett krav.
Arbete inom vård och omsorg innebär obekväma arbetsställningar samt tunga förflyttningar och du bör därför ha en fysik som klarar detta.

B-körkort och att kunna köra kommunens bilar i tjänsten är ett krav.
Erfarenhet krävs

Anställningens omfattning
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde enligt överenskommelse.
Referensnummer: C31833/2019

Övrigt
Förmåner
Vi månar om våra anställda. Du har friskvårdstimme eller friskvårdspeng, tillgång till nyrenoverat personalgym, fria bad i kommunens badhus samt många andra fria friskvårdsaktiviteter som kommunen anordnar kontinuerligt.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Avesta kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Avesta kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Sista ansökningsdag
2019-10-20

Arbetsplats
Avesta kommun

Kommun
Avesta

Yrkeskategori
Undersköterska, hemtjänst och äldreboende

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Omfattning
Heltid

Antal tjänster
1

Kontakt
Margareta Ohlén
Enhetschef
0226-645879
margareta.ohlen@avesta.se

Ansök nu

[ninja_form id=1]

News