Receptionist/Extraarbete till Jureks receptionistpool | Arbetsrekrytering.com

Arbetsbeskrivning
Vi söker nu dig som vill jobba extra som receptionist hos våra kunder!

Tjänsten som receptionist innebär att främst ta hand om besökare och telefonväxel. Förutom detta kan det komma att innefatta andra allt i allo-sysslor såsom posthantering, inköp av varor och kontorsmaterial, hålla ordning i kök och mötesrum samt att vara en allmän support på kontoret.

Du kommer att ingå i vår receptionistpool och denna tjänst innebär att du kommer bli uppringd när behov uppstår hos våra kunder.


Vem är du?
Vi söker dig som har möjlighet att kunna hoppa in med kort varsel, kanske är du student idag med minst ett år kvar av dina studier, alternativt har du ett annat arbete som du vill kombinera med detta eller så har du gått i pension men vill fortsätta arbeta då och då?

Det är viktigt att du är flexibel och har möjlighet att hoppa in med kort varsel. Vi tror att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter sedan tidigare, alternativt erfarenhet av något serviceyrke, gärna inom administration. Som person är du extremt serviceinriktad, driven och du ser vad som behöver göras. Du är noggrann och har sinne för ordning och reda. Att hjälpa till där det behövs är din grundinställning och du är prestigelös som person.

Du ska ha god förmåga att utrycka dig i tal och skrift samt goda kunskaper i Microsoft Office-paketet.


Du erbjuds?
Du kommer att vara anställd i Jureks uthyrningsverksamhet och vara stationerad ute hos någon av våra kunder inom Stockholmsområdet. Detta är en rolig tjänst då du får chans att arbeta varierat.

Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta Talent Manager Cecilia Wijkman på cecilia.wijkman@jurek.se
Observera att vi ej tar emot ansökningar via e-post. Du är välkommen att ansöka denna tjänst via vår hemsida: www.jurek.se.

Skicka in din ansökan redan idag då vi intervjuar löpande!
 

Område:

Stockholm
Stockholms län

Anställning:

Tillsvidare Heltid

Kontakt:

Cecilia Wijkman
0767125776

Ansök nu


 

[ninja_form id=1]

News