Projektutvecklare | Arbetsrekrytering.com

På Willhem jobbar vi för att både hus och människor ska må bra. Som ett av de ledande bostadsbolagen i Sverige tror vi på idén om ett boende som människor längtar och vill hem till. Vi är ett företag med långsiktiga ambitioner för såväl kunder och fastigheter som för våra medarbetare. Nya idéer inom strategiska utvecklingsområden som hållbar utveckling och digitalisering ska bidra till ambitionen att vara ett ovanligt nyskapande bostadsbolag som ska sätta ett avtryck i branschen. Ägare är Första AP-fonden.

Willhem har genom förvärv och nybyggnationer haft en fantastisk tillväxtresa och vår ambition är att vara det ledande privata bostadsbolaget. Nyproduktionsverksamheten befinner sig i ett starkt utvecklingsskede. Nu söker vi dig som vill vara med på resan och bidra till bolagets ambition att producera minst 250 nya hem om året till blivande bostadskunder. Avdelningen består idag av en projektutvecklare tidiga skeden, en projektledare produktion och en nyproduktionschef. Ytterligare rekryteringar kommer att ske till avdelningen, vilket innebär en spännande möjlighet att som grupp kunna sätta er prägel på Willhems kommande nyproduktion.

Om tjänsten
Willhems ambition är att aktivt utveckla en projektportfölj som möjliggör en kontinuerlig produktion av nya hyresrätter. Projekten ska främst genomföras på de delmarknader där Willhem finns representerade. Just nu har vi ett flertal intressanta projekt på gång i tidiga skedens olika faser, från idé till pågående detaljplanearbete och projekt som är i slutskedet av detaljplanearbetet.

 

 

Huvudsakliga ansvarsområden;

  • Ta fram och utveckla projektidéer från tidiga skeden till genomförandefas.
  • Genomföra förstudier och ta fram av underlag för beslut i exploateringsnämnder och kommunstyrelser.
  • Driva detaljplaner och leda intern styrgrupp för tilltänkt nyproduktion av flerbostadshus, både via förtätningsprojekt inom Willhems befintliga fastighetsportfölj samt på nyförvärvad mark.
  • Upphandla och leda externa konsulter samt upprätta projektkalkyler för tidiga skeden.
  • Ansvara för bidrag vid deltagande i markanvisningstävlingar.

 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har utbildning från högskola med inriktning fysisk planering, byggnadsteknik, väg och vatten, mark- och fastighetsjuridik eller motsvarande. Erfarenhet av tidiga skeden/ detaljplanearbete, god kunskap om bygglovs- samt detaljplaneprocessen enligt PBL krävs. Du bör även ha bred bygg- och fastighetsteknisk kompetens med kalkylerfarenhet. Erfarenhet från byggbranschen som projektledare eller projektutvecklare, gärna av nyproduktion, är meriterande. För tjänsten krävs goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift.

Vi söker dig som är professionell, affärsmässig och målmedveten. Du har ett starkt eget driv, en god samarbetsförmåga och är lösningsorienterad. Mycket hög kommunikativ förmåga krävs för tjänsten liksom förmågan att skapa goda relationer såväl internt som externt. Att du kan prioritera, arbeta strukturerat och framförallt självständigt är egenskaper som vi värdesätter högt. Du är lyhörd, uthållig och vill vara med och påverka. För att trivas på Willhem behöver du tycka om stort eget ansvar, korta beslutsvägar och uppskatta en driven miljö.

Ansökan
Om du tycker att tjänsten som Projektutvecklare passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka in din ansökan snarast. I den här rekryteringen samarbetar Willhem med Fasticon Kompetens. 

För att söka tjänsten, registrera din CV på www.fasticonjobb.se och bifoga gärna ett personligt brev. Vi arbetar med löpande urval och ber om din ansökan så snart som möjligt.

 

För frågor och mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Karina på telefon 0730-23 22 18 eller karina.andersson@fasticon.se

 

 

Fasticon är den marknadsledande kompetensförsörjaren för fastighetsbranschen och delar av samhällsbyggnadssektorn. Vår djupa branschkunskap gör att vi förstår våra kunders kompetensbehov samtidigt som vi fixar drömjobbet till våra kandidater. Vi jobbar rikstäckande och har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.
Läs mer på 
www.fasticon.se  

Branschkategori

Fastighet

Bransch

Annat

 

Om denna position

Arbetsgivare

Willhem AB

Vasagatan 45

411 37 GÖTEBORG

Hemsida

story.willhem.se/

 Facebook

LinkedIn

Tidsfrist

2019-10-27

Titel

Projektutvecklare

Sektor

Privat

Anställningsform

Tillsvidare

Antal tjänster

1

 

 

Ansök nu 

 

 

 

 

 

[ninja_form id=1]

News