Ekonomiassistent inom leverantörsreskontra | Arbetsrekrytering.com

Till en offentlig förvaltning på Kungsholmen i Stockholm söker vi nu en senior ekonomiassistent inom leverantörsreskontra för ett uppdrag med start omgående t o m 2020-09-01 med chans till förlängning.

Arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar fakturahantering så som mottagande av filer, avvikelsehantering, intrastatrapportering, betalningar, inkasso och KFM hantering samt månadsbokslut och avstämningar.

Vem är du?
Vi söker dig med relevant eftergymnasial utbildning samt 3-4 års erfarenhet av att arbeta med leverantörsreskontra. Vidare har du gedigen systemvana samt flera års erfarenhet av Excel. Som person är du självgående, stresstålig och samarbetsvillig. Vidare har du en god prioriteringsförmåga och har lätt för att följa rutinbeskrivningar.

Ansökan
Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

Vid frågor är du välkommen att kontakta Mimma Liwgren Norling, mimma.liwgren.norling@jurek.se, 072-910 18 71.

Varmt välkommen med din ansökan!

Område: Stockholm
Anställning: Visstid
Omfattning: Heltid

Ansök nu

 

[ninja_form id=1]

News