Undersköterska till enheten Kväll/Natt | Arbetsrekrytering.com

Vår enhet servar människor med biståndsbeslut om stödinsatser för hela Östersunds kommunpå uppdrag av Vård och Omsorgsnämnden samt även de privata utförare som haravtal med oss. Det är en verksamhet som sker 2145 – 0715 veckans alla nätter.

 

Vår enhet har kommunen uppdelad i områden, Centrala, Frösön, Lit, Torvalla, och Brunflo/Fåker.

 

Vi söker nu till område Centrala och Frösön 4 st tjänster med varierad tjänstgöringsgrad.

 

Undersköterskor/vårdbiträden tillsvidareanställning och vikariat.

 

Alla tjänster har möjlighet till utfyllnad inom vård/omsorgsförvaltningen upp till 100 %. Tillträde snarast eller efter överenskommelse.

 

 

Arbetsuppgifter

Som undersköterska på natten arbetar du med personlig omvårdnad i ordinärt boende. Till ditt stöd finns en distriktssköterska i tjänst varje natt.

 

 

Kvalifikationer

Du är utbildad undersköterska (omvårdnadsprogrammet 1450 poäng) Eller vårdbiträde(600 poäng) Gärna erfarenhet av natt arbete inom kommunal hälso- och sjukvård. Körkort B erfordras.

 

Du har ett genuint intresse av att arbeta med människor, är serviceinriktad och stresstålig. Vi lägger stor vikt vid bemötande, självständighet, samarbetsförmåga, felexibiltet och ansvarstagande i kontakten med personen, anhörig/närstående, arbetskamrater och andra enheter.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

 

Kontaktpersoner

Birgitta Selin enhetschef 063-14 46 03

Undersköterskor ingår i Kommunals avtalsområde.

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Sista ansökningsdag

2045-04-15

 

 

Ansök nu 

 

 

[ninja_form id=1]

News